BANÁNOVO PROTEINOVÁ RÝŽE

  • 335 Kcal
  • 26 Bílkovin
  • 48 Sacharidů
  • 5 Tuků
Doba přípravy 30 min
Rýže 35 g
Banán 80 g
Kaseinový prášek 30 g
Máslo Ghí 3 g
Sůl Dle libosti

  • Rýži očistíme a dáme vařit na 17-20 minut, aby byla lehce převařená a opravdu měkká
  • Po uvaření scedíme a rýži přesypeme do mísy
  • Přidáme máslo Ghí, banán, kaseinový prášek, špetku soli a malinko vody pro větší kašovitost. Zde záleží na vás jak moc tuhé či vláčnou kaši chcete chcete.
  • Tyčovým mixérem promixujeme do jemna. Můžeme konzumovat. Doporučuji dát kaši ale na 2 hodinky do lednice vychladit a servírovat studené.