-
335
Kcal
-
26
Bílkovin
-
48
Sacharidů
-
5
Tuků
Doba přípravy
30 min
Rýže |
35 g |
Banán |
80 g |
Kaseinový prášek |
30 g |
Máslo Ghí |
3 g |
Sůl |
Dle libosti |
- Rýži očistíme a dáme vařit na 17-20 minut, aby byla lehce
převařená a opravdu měkká
- Po uvaření scedíme a rýži přesypeme do mísy
- Přidáme máslo Ghí, banán, kaseinový prášek, špetku soli a
malinko vody pro větší kašovitost. Zde záleží na vás jak moc tuhé či vláčnou
kaši chcete chcete.
- Tyčovým mixérem promixujeme do jemna. Můžeme konzumovat.
Doporučuji dát kaši ale na 2 hodinky do lednice vychladit a servírovat studené.