- Předvařené, loupané krevety - 350g
- Cibule - 100g
- Boloňská omáčka - 100g
- Pesto alla Siciliana - 20g
- Olivový olej - 40g
- Stroužky česneku - 3-5ks
- Citrón - 0,5 ks
- Sůl
- Pepř
- Cibuli nakrájíme na malé kousky a dáme na pánev.
- Přidáme Boloňskou omáčku, Pesto a Olivový olej
- Vymačkáme na to všechny stroužky česneku
- Pánev dáme na plotnu na 70-80% výkonu a po dobu 6-8 minut mícháme, aby se nám nic nepřipálilo.
- Po této době přidáme všechny, již rozmražené krevety (ocásky je dobré předem odstranit). Lehce posolíme, popepříme a vymačkáme citrón.
- Mícháme na stejnou teplotu další 3-4 minuty
KOMENTÁŘE