Připravíme si rozmražená kuřecí prsa, dvě prázdné misky, nůž, prkénko, odpadkový koš, pánev, plotnu, pokličku na pánev a libovolné dochucovací přísady
Prsa nejprve pečlivě omyjeme pod tekoucí vodou, očistíme a ořežeme bílé kusy. Rozkrájíme na libovolně velké kusy, promačkáme/proklepeme a odložíme do misky.
Do misky s masem přidáme libovolná dochucovadla. Osobně přidávám vetšinou balsamiko a hořčici. Následně vše promícháme.
Na pánev nalijeme trochu vody spolu se vším masem.
Na plotně přikryjeme pánev poklicí a zapneme na maximum. Počkáme až uvidíme první bublinky. Nastavíme časovač na 5-6 minut a snížíme výkon na 75%.
Po skočení odpočtu masa obrátíme na protilehlou stranu, přikryjeme poklicí, dáme vařit na plno a s prvními bublinkami opět nastavíme časovač na 4-5 minut a snížíme teplotu na 50%-70%.
Po skončení druhého odpočtu přelijeme maso do druhé připravené nádoby spolu s vodou, kterou lze použít jako dochucovadlo na rýži.
Vše po sobě pečlivě uklidíme, maso necháme vychladnout a skladujeme v lednici. maximálně doporučuji 4 dny