VIP
ÚVOD
Cviky
Recepty
Potraviny
Stream
Články
web
právě probíhá
live stream
i
Zpět na výpis
VOLSKÉ OKO
Recepty
Teplá jídla
VOLSKÉ OKO
510
Kcal
35
Bílkovin
5
Sacharidů
38
Tuků
Doba přípravy
15
Vejce
6 ks
Ghí
5 g
Okurka
75 g
Sůl, pepř, provensálské koření
Dle libosti
Na pánev dáme rozehřát ghí a potřeme jím pánev.
Vyklepneme vajíčka a dáváme pozor, abychom neporušili žloutky.
Pánev přikryjeme poklicí, aby se vajíčka udělala i z vrchní části rychleji a nepřipálili jsme tím spodní část.
Kontrolujeme stav poklepáním s pánví. Jakmile se vajíčka přestanou klepat, máme hotovo a můžeme vejce dát na talíř.
Nakrájíme okurku v libovolných tvarech.
Posolíme a popepříme vajíčka. Na okurku dáme provensálské koření.