TILÁPIE S RÝŽÍ A HOUBOVOU OMÁČKOU

  • 632 Kcal
  • 45 Bílkovin
  • 80 Sacharidů
  • 14 Tuků
Doba přípravy 30 min
Jasmínová rýže 100 g
Tilápie 200 g
Olivový olej 12 g
Houby 75 g
Sůl, česnek, rybí omáčka Dle libosti

  • Jasmínovou rýži propláchneme a dáme na 15 minut vařit společně s oloupanými houbami.
  • Tilápii očistíme, posolíme, posypeme česnekem a dáme do předehřáté trouby na 200 stupňů na 10 minut.
  • Do menší sklenice nalejeme olej, přidáme trochu soli, rybí omáčky, česnek a počkáme, než se nám rýže a houby s rybou připraví.
  • Jakmile je rýže hotová, přidáme trochu do sklenice s omáčkou, abychom ji mírně zahustili. Stejně tak přidáme všechny houby a následně tyčovým mixérem mixujeme do požadované konzistence.
  • Rýži lehce posolíme a dáme společně s rybou na talíř. Přidáme omáčku a můžeme servírovat.