-
632
Kcal
-
45
Bílkovin
-
80
Sacharidů
-
14
Tuků
Doba přípravy
30 min
Jasmínová rýže |
100 g |
Tilápie |
200 g |
Olivový olej |
12 g |
Houby |
75 g |
Sůl, česnek, rybí omáčka |
Dle libosti |
- Jasmínovou rýži propláchneme a dáme na 15 minut vařit
společně s oloupanými houbami.
- Tilápii očistíme, posolíme, posypeme česnekem a dáme do
předehřáté trouby na 200 stupňů na 10 minut.
- Do menší sklenice nalejeme olej, přidáme trochu soli, rybí
omáčky, česnek a počkáme, než se nám rýže a houby s rybou připraví.
- Jakmile je rýže hotová, přidáme trochu do sklenice
s omáčkou, abychom ji mírně zahustili. Stejně tak přidáme všechny houby a
následně tyčovým mixérem mixujeme do požadované konzistence.
- Rýži lehce posolíme a dáme společně s rybou na talíř.
Přidáme omáčku a můžeme servírovat.