PIZZA Z RÝŽOVÉ MOUKY NA KOKOSOVÉM ZÁKLADU

  • 1180 Kcal
  • 56 Bílkovin
  • 126 Sacharidů
  • 49 Tuků
Doba přípravy 30 min
Rýžová mouka 160 g
Vejce 1 ks
Sýr mozzarella 150 g
Kokosové mléko 75 g
Sůl, oregáno Dle libosti

  • Rýžovou kaši začneme míchat v misce s vajíčkem, přidáme sůl a trochu vody. Přibližně polovinu toho, co váží mouka.
  • Mícháme, dokud nevytvoříme těsto.
  • To následně dáme na pečící papír a vytvarujeme ho do tvaru pizzy. Plech vložíme do předehřáté trouby na 180 stupňů, přibližně na 15 minut.
  • Jakmile je základ pizzy hotový, potřeme ho kokosovým mlékem, posypeme sýrem mozzarella a troškou oregana.
  • Na chvíli vrátíme zpět trouby, aby se nám sýr roztavil a následně můžeme servírovat.