ŠPENÁTOVÁ OMÁČKA

25
Kcal
3 g
Bílkovin
3 g
Sacharidů
0 g
Tuků
10 min
Špenát75 g
CibuleMenší kus
Česnek1 stroužek
SůlDle libosti
  • Oloupeme cibuli i česnek. 
  • Společně se špenátem všechny tři druhy zeleniny tepelně upravíme. 
  • Můžeme například vařit ve vodě na 12-15 minut. Po uvaření dáme vše do misky, kam přidáme trochu soli a následně na zahuštění použijeme 1-2 lžíce uvařené rýže z jídla, kam chceme omáčku použít. 
  • Tím vlastně nijak nenavýšíme kalorie jídla a zachováme vše na stejném množství.
  • Najemno rozmixujeme a následně servírujeme.

Získej 5 % slevu na tréninkové plány!

Přihlas se k odběru novinek a získej 5% slevu na tréninkové plány + tipy, které ti pomůžou posunout výsledky dál.