PIZZA BEZ SACHARIDŮ

  • 1650 Kcal
  • 110 Bílkovin
  • 25 Sacharidů
  • 125 Tuků
Doba přípravy 45 min
Tvrdý sýr 100 g
Strouhaný sýr 170 g
Šunka 100 g
Lučina 2 lžice
Mandlová mouka 85 g
Vejce 1 ks
Rajčatová polpa
Špenát
Koření: Sůl, pepř, česnek, tymián

  • Strouhaný sýr společně s lučinou vložte do menšího hrnce a rozehřejte.
  • Rozteklý sýr smíchejte s lučinou tak, aby se vám vytvořila jemná hmota.
  • Přidejte mandlovou mouku, sůl, pepř, bylinky a vše důkladně promíchejte.
  • Směs odstavte z plamene a vmíchejte vejce.
  • Hmotu důkladně zpracujte tak, aby vám vzniklo pevnější těsto.
  • Těsto vložte mezi dva papíry na pečení a rozválejte tak, aby těsto bylo vysoké přibližně 0,5cm.
  • Sundejte horní papír a rovnoměrně do těsta pomocí vidličky udělejte dírky.
  • Vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při 220°C do zlatova (10-15minut).
  • Poté pizzu vyndejte z trouby, přidejte vámi zvolené doplňky a pečte dalších 5-10 minut podle druhu ingrediencí.