KUŘECÍ STEAK SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORAMI

  • 550 Kcal
  • 45 Bílkovin
  • 65 Sacharidů
  • 12 Tuků
Doba přípravy 45 min
Kuřecí prsa 150 g
Brambory 400 g
Šalotka Dle libosti
Jarní cibulka Dle libosti
Sůl, pepř Dle libosti
Olivový olej 10 ml

  • Brambory oloupeme, pokrájíme a dáme vařit do osolené vody.
  • Šalotku najemno nakrájíme a osmahneme na kapce olivového oleje dozlatova.
  • Mezitím si připravíme maso – kuřecí prsa omyjeme. Osolíme a opepříme dle chuti.
  • Na pánev stříkneme trochu olivového oleje a maso z obou stran opečeme.
  • Brambory scedíme a rozšťoucháme. Přidáme k nim šalotku a pokrájenou jarní cibulku a důkladně promícháme.
  • Dochutíme solí a pepřem.