HOVĚZÍ ŠPÍZY SE ZELENINOU

  • 700 Kcal
  • 58 Bílkovin
  • 27 Sacharidů
  • 38 Tuků
Doba přípravy 30
Olivový olej 30 ml
Oregáno 1 lžička
Čerstvý rozmarýn 1 lžička
Citrónová šťáva Dle libosti
Pepř a sůl Dle libosti
Česnek 4 stroužky
Červená paprika 1 kus
Zelená paprika 1 kus
Hovězí maso 250 g
Červená cibule 1 kus

  • Předehřejte gril na středně-vysokou teplotu.
  • Namačkáme česnek a zamícháme do olivového oleje.
  • K oleji přidáme citronovou šťávu, oregano, rozmarýn, pepř a sůl.
  • Hovězí maso nakrájíme na malé kousky.
  • Papriky a cibuli nakrájíme na malé čtverečky a dáme do mísy s hovězím masem.
  • Přidáme marinádu a pořádně promícháme.
  • Necháme marinovat v ledničce na 2 až 3 hodiny.
  • Napícháme na špejli.
  • Grilujeme 2 až 3 minuty na každé straně.