-
700
Kcal
-
58
Bílkovin
-
27
Sacharidů
-
38
Tuků
Doba přípravy
30
Olivový olej |
30 ml |
Oregáno |
1 lžička |
Čerstvý rozmarýn |
1 lžička |
Citrónová šťáva |
Dle libosti |
Pepř a sůl |
Dle libosti |
Česnek |
4 stroužky |
Červená paprika |
1 kus |
Zelená paprika |
1 kus |
Hovězí maso |
250 g |
Červená cibule |
1 kus |
- Předehřejte
gril na středně-vysokou teplotu.
- Namačkáme
česnek a zamícháme do olivového oleje.
- K
oleji přidáme citronovou šťávu, oregano, rozmarýn, pepř a sůl.
- Hovězí
maso nakrájíme na malé kousky.
- Papriky
a cibuli nakrájíme na malé čtverečky a dáme do mísy s hovězím masem.
- Přidáme
marinádu a pořádně promícháme.
- Necháme
marinovat v ledničce na 2 až 3 hodiny.
- Napícháme
na špejli.
- Grilujeme
2 až 3 minuty na každé straně.