HOVĚZÍ NUDLIČKY S VOLSKÝM OKEM A BRAMBORAMI

  • 635 Kcal
  • 46 Bílkovin
  • 60 Sacharidů
  • 24 Tuků
Doba přípravy 45 min
Hovězí maso 150 g
Brambory 280 g
Vejce 1 ks
Ghí 5 g
Avokádo 30 g
Jablko 1 ks
Sůl, pepř

  • Nakrájíme oloupané brambory a dáme je vařit do osolené vody na 15 minut.
  • Dáme na pánev ghí a připravíme volské oko. Osolíme a opepříme.
  • Na pánev dáme opět ghí a zprudka osmažíme maso.
  • Až bude maso hotové, přendáme ho na talíř, osolíme a opepříme.
  • Rozmixované avokádo a nakrájené jablko dáme na talíř.
  • K masu přidáme uvařené brambory.