-
660
Kcal
-
40
Bílkovin
-
90
Sacharidů
-
15
Tuků
Doba přípravy
30 min
Rýže |
100 g |
Hovězí vyzrále maso |
150 g |
Čerstvý špenát |
200 g |
Česnek, sůl, pepř |
|
Ghí |
|
- Hodinu před začátkem vaření si vyndáme hovězí maso
z lednice, aby mělo pokojovou teplotu a tím bylo po úpravě měkčí.
- V osolené vodě si dáme vařit rýži na 10-13 minut dle
typu rýže.
- Mezitím nakrájíme maso na nudličky.
- Rozehřejeme ghí na pánvi, maso orestujeme a necháme
odpočinout na 5-10 minut.
- Do dalšího hrnce dáme opět ghí, lžíci vody a pod pokličkou
podusíme špenát společně s česnekem. Zhruba 5 minut.
- Maso, rýži a špenát naservírujeme na talíř. Maso osolíme a
opepříme.