HOVĚZÍ NUDLIČKY S RÝŽÍ A ŠPENÁTEM

  • 660 Kcal
  • 40 Bílkovin
  • 90 Sacharidů
  • 15 Tuků
Doba přípravy 30 min
Rýže 100 g
Hovězí vyzrále maso 150 g
Čerstvý špenát 200 g
Česnek, sůl, pepř
Ghí

  • Hodinu před začátkem vaření si vyndáme hovězí maso z lednice, aby mělo pokojovou teplotu a tím bylo po úpravě měkčí.
  • V osolené vodě si dáme vařit rýži na 10-13 minut dle typu rýže.
  • Mezitím nakrájíme maso na nudličky.
  • Rozehřejeme ghí na pánvi, maso orestujeme a necháme odpočinout na 5-10 minut.
  • Do dalšího hrnce dáme opět ghí, lžíci vody a pod pokličkou podusíme špenát společně s česnekem. Zhruba 5 minut.
  • Maso, rýži a špenát naservírujeme na talíř. Maso osolíme a opepříme.