Rýžová kaše Titanus | 40 g |
Špaldová mouka jemná | 40 g |
Rýžové mléko | 80 g |
Rajčatová omáčka | 100 g |
Sýr cheddar | 80 g |
Šunka | 80 g |
Vejce | 1 ks |
Želatina | 2 g |
Sůl, oregáno | Dle libosti |
V misce smícháme postupně všechny sypké suroviny a promícháme.
Přidáme vajíčko, rýžové mléko a vše kompletně promícháme, dokud nám nevznikne těsto.
Těsto dáme na pečící papír a následně vytvarujeme mokrou lžicí do kulatého tvaru.
Těsto vložíme do předehřáté trouby na 180° přibližně na 15 minut.
Po upečení základ potřeme rajčatovou omáčkou, posypeme lehce oreganem a přidáme šunku se sýrem. Následně dáme pizzu ještě na pár minut do trouby, dokud se nám sýr neroztaví a poté můžeme servírovat.