FITNESS PIZZA Z RÝŽE

  • 690 Kcal
  • 42 Bílkovin
  • 81 Sacharidů
  • 22 Tuků
Doba přípravy 1 hod
Rýžová kaše 70 g
Vejce 1 ks
Mléko 100 ml
Plátkový sýr 25 g
Šunka 100 g
Rajčatový protlak 100 g
Olivový olej 5 ml
Sůl, česnek, oregano a zelenina Dle chuti
Listový špenát 100 g

  • Dáme předehřát troubu na 180 stupňů.
  • V míse pečlivě smícháme rýžovou kaši společně s trochou soli, vejcem a mlékem.
  • Připravíme si pekáč společně s pečícím papírem, který zlehka potřeme olejem.
  • S mokrýma rukama uplácáme těsto do kulatého a úzkého tvaru dle chuti a dáme na pečící papír.
  • Dáme do trouby na 25-30 minut.
  • Mezitím si připravíme plátek sýra, nakrájíme šunku na kousíčky. Špenát máme již připravený a podušený na pánvi.
  • Rajčatový protlak dáme do misky, kam přidáme 5ml oleje, trochu soli, česneku a oregana a následně promícháme.
  • Po vypršení 25-30 minut vytáhneme rýžové těsto a dle libosti na něj rozmístíme všechny ingredience.
  • Pizzu dáme ještě na 2-4 minuty zpátky do trouby, aby se vše ohřálo a spojilo.