V míse smícháme rýžovou kaši, ovesné vločky a kypřící prášek.
Po promíchání přidáme 1 ks vejce a mléko. Promícháme, dokud nevytvoříme těsto.
Těsto uplácáme do tvaru houska a dáme na pekáč. Vložíme do
trouby a necháme péct na 190 stupňů po dobu 30 minut.
10 minut před koncem pečení začneme připravovat zbytek. Na
pánev dáme 1ks vejce a uděláme volské oko, opečeme slaninu a hovězí maso, které
jsme posolili a vytvořili z něho plátek.
Po dopečení housek chvíli počkáme, než lehce slehnou, pak je
rozkrojíme na dvě poloviny.
Na spodní stranu housky přidáme volské oko, slaninu, hovězí
plátek, plátek sýra, salát a přikryjeme druhou polovinou housky.
* POUŽITÉ SUROVINY VE VIDEU, JSOU NA DVĚ PROCE. VÝŠE NALEZNETE SUROVINY PRO JEDNU PORCI.