Kuřecí srdce - pro spoustu lidí nechutnost při prvním pohledu. Chápu to. Také jsem měl takové období. Pak jsem to ale vyzkoušel a otevřel oči. Velmi zdravý, kvalitní a plnohodnotný zdroj bílkovin, vitamínů a minerálů za malou cenu, který je velmi snadno připravitelný (například pár minut v troubě) a chutná velmi zajímavě. Proč ne? Rád si tuto pochoutku dávám s rýží. Doporučuji vyzkoušet a ničeho se nebát! Uvidíte sami, je to rozhodně zajímavější a chutnější věc, než suchá kuřecí prsa bez chuti.
Srdeční svalovina neobsahuje žádný tuk a je naprosto čistá, protože je neustále promývána krví. Jestliže se chceme držet racionálních zásad a připravovat pestrou stravu, zařadit občas na jídelníček pokrmy ze srdce je dobrým tipem. Srdce je nejen zdravé, ale také chutné a levné.