13.duben

Úvodní článek - Spuštění stránek

posted by Aleš Lamka
Věnuji se fitness/bodybuildingu od roku 2010.

Trvalo nějaký ten čas, než jsem tento sport začal považovat za hlavní náplň mého života. Dalo by se říct, že je to dnes jíž můj životní styl, kterým bych se chtěl ubírat i nadále.

Začátky byly jako vždy těžké. Nevěděl jsem zhola nic o celkovém stylu, jak tento sport doopravdy funguje a co vše se pro to musí udělat a obětovat, aby to mělo nějaký větší smysl.

Jak tak čas utíkal, vtahovalo mě to hlouběji a hlouběji. Začínal jsem postupně chápat, co vše budu muset změnit. Teď už zbývalo najít kuráž a motivaci, dělat věci správně. Začal jsem se fitness a bodybuildingu naplno věnovat někdy okolo přelomu roku 2012/2013.

Trávil svůj volný čas tím, že jsem četl vše, co jsem objevil. Sestavil jsem si první jídelníčky a svůj tréninkový plán. Začal jsem poznávat, jak tělo vlastně pracuje. Tyto dvě věci ale nejsou to jediné, co je zapotřebí .

Dostatečné odhodlání tě dostane až za hranice Tvých možností

[met_title]A co dál?[/met_title]

Den za dnem, stůj co stůj se držet svého programu, navzdory všem ostatním pokušením a lákadlům, která se vyskytují všude okolo a na každém rohu. Věřím, že „silná vůle“ je jedna z klíčových vlastností pro tento sport.

 Jaké jsou další plány?

  1. V nejbližší době se chystám začít shánět sponzory na další pokračování mé přípravy.
  2. Chystám se také pravděpodobně rozjet projekt „Online coaching“. S tím souvisí tvorba video návodů a tvorba různých článků.
  3. Od roku 2015 se chystám věnovat soutěžení v kategorii Mens physique a příležitostně také fitness modelingu.

Uvidíme tedy, jak se vše vyvine dál. Doufám, že se najdou fanoušci, kteří mě budou na mé cestě podporovat.

KOMENTÁŘE

Buď první, kdo přidá komentář!

NAPSAT KOMENTÁŘ