Pokud máte plné zuby kuřecího nebo hovězího masa, zkuste si připravit rybu. Že ryby nemusíte? Nebojte se, chuť tresky může být právě to, co hledáte.
Jako přílohu zvolte brokolici a brambor a hned máte dokonalou večeři k budování svalové hmoty!
Ingredience:
- 4 x 100 g filé z tresky bez kůže (čerstvé nebo mražené)
- 40 g celozrnné mouky
- sůl, pepř
- 1 vejce
- 2 vaječné bílky
- 100 g Panko strouhanky
- 60 g strouhaného parmezánu
- sušené oregano
- sušená bazalka
- sušený tymián
- Předehřejte troubu na 220 ℃ a vložte do trouby i plech.
- Filety vysušte papírovým ubrouskem, osolte a opepřete.
- V misce smíchejte mouku, sůl a pepř.
- V další misce ušlehejte vejce a bílky.
- Ve třetí misce promíchejte Panko strouhanku, parmezán, oregano, bazalku a tymián.
- Každé filé obalte v mouce a oklepejte přebytek. Dále je ponořte do vajec.
- Jemně obalte ve strouhance.
- Filety postříkejte olejem ve spreji.
- Opatrně vyjměte předehřátý plech a umístěte filé nastříkanou stranou dolů. Nyní stříkněte i na druhou stranu.
- Pečte 16 - 18 minut.
Nutriční hodnoty (1 porce):
Kalorie: 310 kcal
Bílkoviny: 31,5 g
Sacharidy: 29 g
Tuky: 7 g
Zdroj: www.bodybuilding.com
KOMENTÁŘE