Rise And Shine 690 Kč
BCAA 585 Kč
Mikina SUPERHUMAN 699 Kč
Pánské tílka SUPERHUMAN 585 Kč

Novinky

Treska v parmezánové krustě

Treska v parmezánové krustě

Posted on | Posted in Recepty

 
 

Pokud máte plné zuby kuřecího nebo hovězího masa, zkuste si připravit rybu. Že ryby nemusíte? Nebojte se, chuť tresky může být právě to, co hledáte.

Jako přílohu zvolte brokolici a brambor a hned máte dokonalou večeři k budování svalové hmoty!

 

parmesan-crusted-baked-cod-legacy-1

 

Ingredience:

  • 4 x 100 g filé z tresky bez kůže (čerstvé nebo mražené)
  • 40  g celozrnné mouky
  • sůl, pepř
  • 1 vejce
  • 2 vaječné bílky
  • 100 g Panko strouhanky
  • 60 g strouhaného parmezánu
  • sušené oregano
  • sušená bazalka
  • sušený tymián

 
Postup přípravy:

  1. Předehřejte troubu na 220 ℃ a vložte do trouby i plech.
  2. Filety vysušte papírovým ubrouskem, osolte a opepřete.
  3. V misce smíchejte mouku, sůl a pepř.
  4. V další misce ušlehejte vejce a bílky.
  5. Ve třetí misce promíchejte Panko strouhanku, parmezán, oregano, bazalku a tymián.
  6. Každé filé obalte v mouce a oklepejte přebytek. Dále je ponořte do vajec.
  7. Jemně obalte ve strouhance.
  8. Filety postříkejte olejem ve spreji.
  9. Opatrně vyjměte předehřátý plech a umístěte filé nastříkanou stranou dolů. Nyní stříkněte i na druhou stranu.
  10. Pečte 16 – 18 minut.

 

Nutriční hodnoty (1 porce):

Kalorie: 310 kcal

Bílkoviny: 31,5 g

Sacharidy: 29 g

Tuky: 7 g

 

Zdroj: www.bodybuilding.com

 

3
 

About the Author: Aleš Lamka

 
Komentáře u “Treska v parmezánové krustě
Petr says:

Čau Aleši, tento recept se zmíněnou gramáží je jedna porce nebo víc porci? Zajímá mě kolik je jedna porce :) díky

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

JSTE ROBOT? *